Ahlan Wasahlan


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Sebarang pertanyaan, WhatsApp kami di: 011-1181 6929

Selamat Datang ke Blog THIBBUL JAWI HEALTH CENTRE. Semoga maklumat yang dipaparkan di laman ini dapat memberikan manfaat untuk semua...

Saturday, 17 January 2015

STROKE DAN AKUPUNTUR


Alhamdulillah, pesakit stroke kami sudah boleh mengangkat tangannya melepasi kepala setelah treatment akupuntur menjangkau kali ke-5. Kaki kanan beliau juga boleh digoyangkan ke kanan dan ke kiri.

Pasien juga memberi maklumbalas yang positif seperti terasa ringan di tangan, di kaki yang sebelum ini tidak mampu bergerak kesan daripada serangan stroke yang dialami.

Akupuntur bukan sahaja membantu memberi keseimbangan kepada tubuh badan, melancarkan perjalanan darah dan nutrien ke seluruh tubuh bahkan tidak mempunyai kesan sampingan kepada tubuh. Malahan beratus pesakit memberikan kesan positif selepas rawatan dilakukan.

Bukan sahaja di luar negara, bahkan di negara kita sendiri mengakui, akupuntur telah banyak membantu mengembalikan fungsi organ dan memberikan kesihatan tubuh yang optimum.

Kami di TJC HEALTH CENTRE mendoakan agar anda semua diberi kesembuhan, kesihatan yang baik agar mendapat kehidupan yang lebih baik.


-Ingat Sihat Ingat TJC-

FB : Rumah Sihat TJC
Insta : Thibbuljawihealthcentre

No comments:

Post a Comment