Ahlan Wasahlan


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Sebarang pertanyaan, WhatsApp kami di: 011-1181 6929

Selamat Datang ke Blog THIBBUL JAWI HEALTH CENTRE. Semoga maklumat yang dipaparkan di laman ini dapat memberikan manfaat untuk semua...

Wednesday, 6 July 2016

AKUPUNTUR KECANTIKAN FACELIFT SEMPENA EIDULFITRI 2016 (DITUTUP)

Pengenalan
Kali pertama promosi kecantikan akupuntur TJC dilancarkan pada Mac 2016, banyak permintaan supaya dilanjutkan. Namun terpaksa kami tolak supaya dapat memberi fokus kepada pelanggan TJC yang telah "Sign Up" awal.

Kini kami membuka semula Promosi Akupuntur Kecantikan sempena Syawal yang mulia ini. Nak pergi beraya dan rumah terbuka muka dah cantik dan berseri menawan.


Kali ini masa untuk booking dan "Sign Up" pakej Facelift hanya 3 minggu sahaja iaitu bermula 11-31 Julai 2016. Namun anda boleh menyusun jadual pakej rawatan sehingga 30 September 2016. Selepas dari tarikh ini jika anda ada baki rawatan, maka ia akan terbatal secara automatik.

Banyak testimoni menarik yang dikongsikan oleh mereka yang mengambil promosi akupuntur kecantikan.
"Anak perempuan saya kemalangan menyebabkan tulang pipinya patah. Disebabkan itu pipinya jatuh dan tak sama. Alhamdulillah lepas buat akupuntur muka ni, pipi kanan dah sama dengan kiri. Kawan dia pandang pun dah tak perasan kesan patah tu."
-Puan Azizah, Kajang-

Kelebihan
+ Tanpa pembedahan & ubatan sintetik
+ Kulit muka dan pipi rasa tegang
+ Wajah lebih berseri-seri dan kurang kedutan
+ 1 sesi akupuntur 30 minit sahaja
+ Boleh Pilih pakej 3x, 5x, 7x atau 10x rawatan

Harga Pakej Facelift
1x Facelift = RM45 (Harga Asal RM299 Less 85%)
3x Facelift = RM120 (Jimat RM15)
5x Facelift = RM175 (Jimat RM50)
7x Facelift = RM245 (Jimat RM70)
10x Facelift = RM300 (Jimat RM150)

Terma & Syarat:
+ Sign Up Pakej Bermula 11-31 Julai 2016 (3 minggu sahaja).
+ Pilih Pakej Facelift dan buat pembayaran penuh sebelum 31 julai 2016.
+ Temujanji rawatan pakej Facelift bermula 11 Julai & berakhir 30 Sept 2016.
+ Terhad kepada 25 orang terawal sahaja.
+ Staf kami akan menjawab panggilan anda hanya pada waktu pejabat iaitu 9.30 pagi - 4.00 petang (Sabtu - Khamis, Jumaat Cuti)
+ Untuk dapatkan info lanjut, WAJIB hubungi nombor ini sahaja:

>> CALL/SMS/WA: 011-11816929 <<
>> CALL/SMS/WA: 011-11816929 <<
>> CALL/SMS/WA: 011-11816929 <<
=====================================================
*Mohon Like FB Rumah Sihat TJC - Thibbuljawi Health Centre untuk mengikuti perkembangan dan promosi TJC pada masa akan datang.
=====================================================